Sunday, February 3, 2008

Atostogu ypatumai

Noreciau prisipazinti, kad prie tokio karscio labai sunkiai rasosi:) o ir veiklos daug aplinkui, nera kada net mirktelt!


Viena vakara supratom, kad pagaliau is tikro atsipalaidavom. Gal saule? Gal smelis ir jura? O gal tai, kad jau pripratom prie Indijos, o ir Goa truputeli labiau panasi i Europa, palygint su Indijos siaure? O gal tai, kad cia aplinkui visi pernelyg atsipalaidave?


O atostogaujanciu europieciu bei azijieciu cia tikrai netruksta! Ju tikrai daugiau nei indu su seimom, atvaziavusiu pailseti (Goa - viena is megstamiausiu atostogavimo vietu indams). Vienu zodziu, tikras kurortas. Tiek geraja, tiek blogaja prasme:)


Bet kadangi mes i blogasias prasmes stengiames nesigilinti, tai geriau papasakosim apie gerasias!:)


Pristatome musu kompanjone australe Inger. Su ja susipazinom tik islipe is traukinio Goa, apsigyvenom toj pacioj vietoj ir visalaik kartu leidziam laika. Net ant motorolerio trise sugebam sutilpt!


Va, kas buna, kai is lietingojo (o dabar ir sniegingojo, kiek girdejom...) Dublino, du grybukai atvaziuoja i saule ir nudega sprandus, ausu galiukus bei pedas (!), chi chi:


Mohammed'as, ismaines savo raudonaja AUDI i raudona kupranugari:


O va, kas buna, kai, nudegus pedas, kojinytes pamirsti namie ir tenka nusipirkti hipiskas vilnones. Tada dar su jom ir po papludimi tenka vaikscioti:)


Hipiu - jaunu ir nejaunu, senu ir labai senu, norinciu hipiais buti, ir siaip isivaizduojanciu, kad jie - hipiai - visur daug ir pilna:)

Nuotraukos darytos sestadieniniame naktiniame turgelyje, kur ne tik pardavineja smutkes, bet ir maista, skirtingose zonose groja skirtinga muzika, pilsto kokteilius ir taip puse nakties! Visi hipiai (apibrezimas - auksciau:} ) susirenka pasipuste ir savo hipiausius apdarus is spintu issitrauke.

Mergina, pardavinejanti geles:


Mergina, gavusi geliu:) ir dar viena mergina, ir dar vienas vaikinas (ir dar du vaikinai kairiajame kampe..;} )


Valgomas bananas prieskoniu plantacijoje:


O cia vyko dramblio maudynes, kurios paskui tapo zmoniu maudynemis (ten nuotraukoje ne mes, jei kam kilo neaiskumu!:} )


Nuvaziavus apie 100km motoroleriu trise, atsigaivinimas sviezio kokoso pienu:

6 comments:

Unknown said...

Tikros "bonifacijaus atostogos" :) !!! Ir nuotykiai tesiasi... ir mums smagu, kad vel jus matom :) kojines t.p. "super" :))

Unknown said...

Manau,uzsibuvot toje Indijoje.Tuo labiau,kad ivykiu lietuvoje nors samciu semk.Ir visi- be jusu.Taigi net lietuviska Eurovizija praleidot.Viskas, nepataisysit-isrinkom.Si karta lietuviska Maugli.Nesiplesiu del tos Eurovizijos,tik pacituosiu R. Valatka(visgi kietas tas Valatka-taip kerta visiems i dantis,kad net grazu).Taigi: "Uzsidegti amzina meile Eurovizijai galima vien uz tai,kad visas musu kvailumas,nemoksiskumas,kaimiskas familiarumas ir primityvumas-kaip ant delno".Tai va,matot,cia tokie dalykai dedasi,o jus ten bambas deginat.Ir dar:"Vargse kulturos ministro lietuviu kalbos mokytoja,jei ji dar gyva.Vargse Lietuvos valstybe".Na, stipriau net ir as nepasakyciau(cia tureta omenyje ministro pasisakymai per televizija).Ta proga taip ir norisi prisiminti viena garsu rusiska anekdota:
Skambina telefonu:
-Eto pracecnaja?
-Da kakoj, x.. pracecnaja, eto ministerstvo kultury...
Taip kad,neuzsibukit ir greiciau maukit i Lietuva-we have a vacancy for minister of culture and etc.
Na,uzgavenems dar galit suspeti.Tik nepamirsk,Rutele,tas kojines.Cia jos labai tiks.
Suprantu,kad tie mano pagraudenimai nelabai jus paveiks(nors sito ir nesiekiu).Gaudykit savo sekmes paukste.Tik butu gerai,kad ji dzukaunai ciulbetu...
Na,o paskutines jusu nuotraukos mane ne juokais isgasdino.Tik paziurekit i Vudi.Ant kaklo pasikabines krokodilo danti,o zvilgsnis, tai tikro medziotojo(jeigu nepasakyt stipriau). Tikiuosi, netenka jums ten sau mesytes susimedzioti ...
O kiek anksteliau,kur aprasinejot sventas Varanasi vietas,buvau sunerimes del kito krastutinumo, kad nepririsiuostytumet jus ten per daug sventu dulkiu.Su kuo gi tada grybautau,dzukinuke ragautau.
O is tikruju,tai labai dziaugiuosi,kad galit leisti sau tiek pamatyti ir pailseti.Juk ne veltui vienas LABAI DIDELIS poLITIKAS sake, kad nusipelneme gyventi geriau.
Na, iki greito - Mikas

Unknown said...

Viena nuopelna sau tai tikrai prisiskirsiu.Pradejo listi i dienos sviesa ir atsivere vailiuksai, guzikai ir kiti vyriskos gimines atstovai.O tai buvo vienas Mikas, kurio dar ir niekas nepazista.
O dabar,kai guzikai atsiveria, tai neisvengiamai lauk grozybiu...
VYRAI, PIRMYN!!!

Unknown said...

AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaa!!!! kaip fainej!!!!!!! Super :) tik ziurekit nenusvilkit visai, jau manau ir taip neatpazinsim, kai grysit ;)
labai jusu pasiilgom ir laukiam jusu pasakojimu kai tik grysit, taip kad pasiruoskit ilgam pasakojimui, nes labai idomu :)
GEROS ZINIOS IS DUBLINO: jau po truputeli i sita sala ateina pavasaris!!! tai labai smagu, nes su Valiuku mastem (jis buvo iniciatorius) kad reikes kraustytis kur silciau, nes neymanoma kaip salta.bet kol jus grysit, manau pakankamai atsils :)
DIDELIS BUCKIS JUMI ABIEMS :* :)
Laukiam sugryztant (beje, kada gryztat?16d ar 18?)
IKIKIKi :)*
Egle

Roo n Woo: India said...

griztam 16d. :)
o del kraustymosi, kur silciau, tai ka jau cia ir bediskutuot! :) jau seniai isdiskutuota tema, xixi:p

Unknown said...

ojojojoojjjjj!!!!! mes jums be galo nuosirdziai pavydim jusu super atostogu!!!!! :))))) norim ir mes su jumis....:)))) foto ispudingos :) veikla,lankomos vietos super!!! labai laukiam gyvu,pasakojamu ispudziu is jusu lupu,brangusa ir brangusai :DDDDD