Wednesday, January 30, 2008

Mumbai - when it sizzles

Mumbai'juj (pasaulietiskai - Bombay'juj) praleidom viena vakara ir viena diena ir netiketai isleidom labai daug pinigu, kadangi palygint su Indijos siaure, cia viskas labai brangu!

Laiko buvo mazokai visa miesta gerai istyrinet... nespejom nueiti i modernaus meno galerija, kuri turetu buti fantastiska, o ir klubo ne vieno neaplankem, kadangi nei sekmadienio, nei pirmadienio vakarais niekas nedirbo.

Tik vakare pasedejom viename laabai posh kokteiliu bare, kuris maloniai primine Vilniaus "Paparacius" savo aplinka ir Dublina - savo kainomis.

Dar prisivaiksciojom po nacionalini parka, kuriame irgi beveik niekas nedirbo (pirmadinis jiems - laisva...), iskyrus Kanheri Caves - 1 a. pr.m.e. is akmens kalne isgremztos budistu uolos.

Ispudingas kurinys - visas miestas is akmens.
Ir vel to visagalio ZMOGAUS padarytas.



1 comment:

Unknown said...

mam&tet
sveiki PUPAI!(tradiciskai)
smagu jus matyti ir keliauti kartu.tik nepalikit musu kur nors,nes mes neturim tos stebuklingos knygos apie Indija.
labai patiko nuotrauka su dviem nykstukais, stovinciais prie akmeniniu skulpturu,bet kol kas ziurint nuotraukas akys vis uzkliuna uz spalvotu papugeliu.graziai jas nuspalvinot:)
dziaugiames,kad pas jus geras oras.mes taip pat nesiskundziam,tik si sekmadieni Rumsiskese nezinom ar ziema reikes isvaryt,ar kviesti.
IKIK !